Asistentul celebrului producator Steven Spielberg s-a alaturat echipei Chainsaw Europe in Romania

Talentatul Jason Keever, fost asistent al lui Steven Spielberg si producator secund al celebrului serial de televiziuune "The West Wing", castigator al premiului Emmy, s-a alaturat echipei Chainsaw Europe ca Director de Vanzari la nivel. Cu o experienta bogata in industria de film de la Hollywood, Jason Keever a ales Chainsaw Europe ca o noua treapta in cariera sa. Prezenta sa in echipa Chainsaw se justifica pe deplin.

Jason s-a nascut in Carolina de Nord, Statele Unite, si a obtinut diploma in jurnalism si engleza la Universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill. In timpul studiilor, si-a descoperit apetitul pentru filme si a decis sa plece la Los Angeles. A petrecut ultimii trei ani in cetatea filmului alaturi de cele mai mari personalitati din cinematografie si televiziune. Nici in visele sale cele mai indraznete nu si-a imaginat ca va lucra timp de doi ani ca asistent al unuia dintre cei mai mari producatori de la Hollywood - castigatorul Oscarului Steven Spielberg. Jason a fost direct implicat in productia filmului "Terminal" ce are ca protagonisti celebrii actori Tom Hanks si Catherine Zeta-Jones.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related