In primavara aceasta, Preturi Incredibile numai la Germanos!

Germanos a lansat campania promotionala "Preturi Incredibile! Numai la Germanos", care se desfasoara in cele 77 de magazine Germanos din toata tara, pana la 14 aprilie 2005.

Telefonele Sony Ericsson K700, S700 si P910i vor avea preturi speciale, iar modelul Sony Ericsson K500, dotat cu MMS, memorie interna 12 MB, e-mail, MP3 player, camera foto, video, 500 numere in agenda, va putea fi achizitionat la pretul incredibil de 3 250 000 lei inclusiv TVA (pret valabil cu abonament la Connex).

"Aceasta promotie demonstreaza eforturile noastre de a facilita accesul consumatorilor la tehnologie, de a oferi produse si servicii de calitate la preturi competitive. Incercam in permanenta sa venim in intampinarea dorintelor
clientilor, care pot beneficia in magazinele Germanos de un mediu prietenos si consultanta de specialitate." a declarat Aris Karoussos, Director General al lantului de magazine Germanos Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related