[Ca vlogu-n bucate] Laura Laurențiu: Devine un trend să ai o brumă de educație culinară, să onorezi ingredientele, să te preocupe proveniența mâncării și sustenabilitatea

[Ca vlogu-n bucate] Laura Laurențiu: Devine un trend să ai o brumă de educație culinară, să onorezi ingredientele, să te preocupe proveniența mâncării și sustenabilitatea

Oare ce a fost la început, oul sau găina? Dacă în cazul ăsta e mai greu de dat un răspuns precis, în cazul food vlogger-ului Laura Laurențiu, treaba e mai simplă, știm clar că la început a fost blogul. Asta se întâmpla prin 2009, înainte ca rețelele sociale să ne acapareze cele mai intime colțuri ale bucătăriei, urmând la un an distanță și primul video.

Laura explică rețetele ca pentru oameni care nu au mai gătit niciodată, iar prezența ei constantă pe net în ultimii 12 ani și credibilitatea sa au reușit să o mențină în mintea gurmanzilor, atunci când vor în sfârșit să încerce oala cu sarea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related