Cursuri Creative: 26 de programe de training pe care le poți urma cu reducere de Paște

Cursuri Creative: 26 de programe de training pe care le poți urma cu reducere de Paște

Agenția de training Cursuri Creative lansează sub sloganul ”Învață ceva nou de Paște”, oferta de reduceri pentru cursurile lunilor mai și iunie.  Programul cuprinde 26 de traininguri care beneficiază de reduceri de până la 35%. Campania se desfășoară în perioada 23 aprilie – 3 mai.

Promoția de Paște include un program complex și divers de la cursuri de comunicare, marketing digital, social media, economie sustenabilă, NLP pentru afaceri la floristică și agricultură ecologică. Acestea se adresează mai multor segmente de public și își propun să răspundă noilor cerințe de formare.

Persoanele interesate să își dezvolte aptitudinile de comunicare digitală pot urma un pachet de 4 cursuri care le va răspunde la întrebarea: “Cum cresc o afacere în mediul digital?”.  În cele 64 de ore de predare, participanții vor înțelege care sunt etapele dezvoltării unei afaceri online și cum pot obține cele mai bune rezultate prin optimizarea unui site. Pachetul cuprinde cursurile de Introducere în Wordpress, Content writing și Copywriting, Marketing Digital și Social media optimization.

Pentru cei care vor să își perfecționeze aptitudinile de business, să își creeze un brand personal și să evolueze ca antreprenori, Cursuri Creative a dezvoltat un portofoliu unic de traininguri care să îi evidențieze într-un mediu de afaceri competitiv. Neuromarketing, NLP pentru afaceri și carieră, Etichetă și protocol în afaceri și Sustenabilitate pentru companii sunt doar câteva dintre cele mai creative programe pe care agenția le propune în campania de reduceri de Paște.

Oferta se adresează în egală măsură și peroanelor care vor să își schimbe stilul de viață sau mediul de lucru și să înceapă o afacere cu produse bio sau să își transforme pasiunea pentru flori într-un business profitabil. Cursurile de Agricultură ecologică, Apicultură ecologică și Design floral sunt menite să le ofere atât informațiile necesare, cât și acreditări. Reducerile de până la 35 % susțin nevoia de reconversie profesională într-o perioadă dificilă pentru economie și mediul antreprenorial.

Toate cursurile din promoția de Paște se vor susține live, online și sunt programate pe cursuri-creative.ro/cursuri-in-promotie.

“Cursurile Creative își diversifică permanent portofoliul cu programe care pot oferi răspunsuri practice la întrebările profesionale ale celor care vor să evolueze prin învățare. Anul acesta a fost o provocare să înțelegem care sunt noile nevoi ale publicului și am lansat programe axate pe crearea unui mindset de business, dar și programe cu o componentă practică foarte accentuată, precum cursurile de SICAP pentru ofertanți sau dezvoltarea unei afaceri sustenabile. Rămânem fideli principiilor noastre de a dezvolta programe de training creative, adaptate unor nevoi actuale și viitoare ale pieței și le punem într-un context financiar care să permită oricui să le urmeze. Campaniile de reduceri au ca scop mărirea plajei de accesibilitate a cursurilor pentru un public tot mai larg.”, a declarant Bianca Preda, business manager în cadrul agenției Cursuri Creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related