Prin ochii unui perete vopsit

Una dintre cele mai bune prietene ale mele se casatoreste sambata. Si-a cumparat apartament la inceputul anului si de curand s-a ajuns si la camera "matrimoniala". Nu ma pricep defel la vopsea, dar de fapt de ce sa mint.. nici una dintre noi nu este mai breaza. As vrea sa stiu ce tip de vopsea e cea mai potrivita, dar de obicei il las pe tata si eu ma rezum la decizia cea mai simpla: culoarea. Trebuie sa fie pastelata si sa ma relaxeze, ca la cat sunt eu de agitata nu ma vad cu pereti rosii ca ai Andreei Banica. Si amica mea e la fel. Dar ce sa cumparam? Ea crede in puterea reclamei, asa ca a venit la mine ca la un guru, cu speranta ca o sa ii dau un sfat bun. Asa sa fie oare? "Hai ca la reclame te pricepi", imi spune amica mea. Bine, bine, dar pe tine ar trebui sa te convinga, nu pe mine. Ajungem la armistitiu si promit sa imi dau cu parerea "competenta".
Sa o luam incet. Nu sunt eu nemtoaica si nici nu tin la fotbal cu ei, dar Danke e pe sufletul meu. Recunosc. Are umor, e vesela si uimeste. Mi-au placut mai multe campanii de-a lungul timpul. Si nu numai de la ei. O fi insa alegerea cea mai buna?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related