Adrian Preda va participa in acest an ca membru al juriului New York Festivals

De doua ori laureat la New York Festivals, Adrian Preda, Directorul de Creatie de la Graffiti BBDO, a fost invitat in acest an sa faca parte din juriu, la sectiunea design/print/outdoor.

Preda a "ajuns" pentru prima data la New York in 2001 - ca finalist cu lucrarea "Calendar aniversar Graffiti/BBDO" si a "revenit" trei ani mai tarziu, in 2004, cand printul "Positive" a castigat Silver WorldMedal. Agentia pe care o reprezinta a mai fost insa medaliata si in 2002, cand printul "Mainile" a obtinut BronzeMedal.

« Este o onoare si o placere pentru mine sa fac parte din juriul New York Festivals. O onoare, pentru ca NYFest este unul dintre cele mai mari festivaluri de publicitate din lume, implinind iata venerabila varsta de 48 de ani. Si o placere, pentru ca este ca si cum as revedea un prieten vechi: acum patru ani luam primul meu premiu important cu calendarul aniversar Graffiti BBDO tot aici, la NYFest. In plus, Graffiti a avut un parcurs de metronom: am fost finalisti in 2001, a urmat medalia de bronz in 2002 si cea de argint in 2004. O serie aritmetica perfecta in care matematic urmeaza aurul. Hmmm…", comenteaza Preda participarea sa la jurizarea lucrarilor festivalului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related