PRIME Romania organizeaza congresul european "Branding & Re-branding. Thinking out of the Box."

In perioada 30 iulie - 6 august PRIME Romania, Filiala Romana a Asociatiei Europene a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza congresul cu tema "Branding and Rebranding. Thinking Out of the Box". Evenimentul se adreseaza studentilor la comunicare sociala, relatii publice, marketing sau publicitate din intreaga Europa si va dezbate teme legate de procesele de branding si re-branding, regulile, oportunitatile si provocarile acestora. In cadrul reuniunii sunt asteptati studenti din Spania, Italia, Germania, Rusia, Georgia, Marea Britanie, Slovenia si Romania.

Acest congres se inscrie in suita de actiuni anuale organizate de PRIME la nivel european avand ca scop informarea studentilor la relatii publice cu privire la ultimele tendinte in domeniul comunicarii publice. In plus, prin aceasta reuniune, PRIME urmareste sa ofere membrilor sai noi oportunitati de pregatire suplimentara extra-curriculara. De asemenea, congresul urmareste promovarea relatiilor publice ca instrument eficient si indispensabil de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related