Fotograful Cosmin Gogu castiga marele premiu Coca-Cola light "Choose your lightstyle"

Cosmin Gogu a castigat concursul de fotografie de moda Coca-Cola light "Choose your lightstyle". Fotografia sa, inscrisa la categoria "Glamour", a primit marele premiu de 3000 de Euro, intrunind cele mai mari note ale Juriului. Cosmin Gogu: "In lucrarile mele, conceptul Coca-Cola light s-a metamorfozat printr-o senzatie de prospetime si lejeritate, personajele plutesc intr-o lume onirica ce le confera o stare aparte, o stare ce le desprinde din real, o evadare prin zborul fizic si o exaltare a spiritului."

Concursul a avut patru categorii - urban, seduction, glamour si retro, tema fiind reprezentarea conceptului Coca-Cola light si modul in care acesta poate fi imbinat cu fiecare dintre cele patru patru stiluri de moda. Fiecare categorie a avut un castigator si un premiu, marele premiu fiind desemnat dintre acestea. Premiile la categorii au fost castigate de: Doru Amariucai - "Urban", Ionut Staicu -" Retro" si Cosmin Gogu - "Seduction".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related