Au inceput inscrierile la Festivalul Internetics!

Juriu de exceptie pentru cele trei competitii: Web Promo, Web Space si Web Graphic
Din 1 august incep inscrierile pentru cea de-a sasea editie a Festivalului Internetics. Beneficiarii si autorii de lucrari digitale au la dispozitie doua luni pentru a se inscrie in competitiile din cadrul Internetics editia 2006. Inscrierile in concurs se fac online, pe baza formularului disponibil pe site-ul evenimentului, www.internetics.ro, pana pe data de 30 septembrie a.c. Editia din acest an a festivalului se prezinta intr-un nou format. Sub umbrela Internetics sunt reunite trei competitii distincte: Web Promo, Web Space si Web Graphic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related