Peste 2000 de titluri de business online

Incepand cu 21 martie 2005, portalul de publicitate IQads.ro pune la dispozitia utilizatorilor, Intr-o noua sectiune, cele mai recente carti din domeniile advertising-ului, marketing-ului si management-ului. Oferind posibilitatea cumpararii online si livrarea cartilor la domiciliu, noua sectiune include peste 2000 de titluri ale faimoasei edituri, Pearson Education.

Cartile sunt disponibile in limba engleza si pot fi achizitionate online prin intermediul majoritatii tipurilor de card-uri existente. IQads.ro faciliteaza accesul la aceste carti prin intermediul serviciilor Dot Commerce, iar tranzactiile sunt asigurate de www.procesor.ro, primul payment gateway (serviciu online de procesare a cartilor de credit/debit) din Romania.

Noua sectiune, prin intermediul careia IQads.ro raspunde nevoii de informare a utilizatorilor sai, este disponibila la adresa http://carti.iqads.ro .

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related