Mountain Dew Urban Fest '06 te provoaca

Pentru ca Mountain Dew n-a avut niciodata rabdare sa se alinieze cu restul lumii, a spart gheata in repetate randuri: a sustinut skating-ul cand inca nu era un fenomen, a facut show-uri de trick-uri pe role, cand acest sport nu era inca destul de cunoscut. Acum iti face cunostinta cu o noua dementa urbana: dirt jump competitions. Ai vazut sigur in parcuri antrenamente de dirt jump: biciclete care par sa se desmembreze si sportivi foarte bine antrenati care pot trece peste obstacole care par imposibil de trecut.

Mountain Dew te asteapta sa iti masori fortele si trick-urile cu alti concurenti din toata tara. Te asteptam sambata, 5 august, in Mountain Dew Skate Park Hereastrau, incepand cu ora 15.00 si nu uita sa iti iei mountain bike-ul si casca cu tine. Premiile puse in joc sunt mai mult decat generoase, 1500 euro - jumatate cash, jumatate produse, precum si intrarea in galeria de onoare a Mountain Dew Urban Fest '06.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related