Au inceput inscrierile la CIEL Awards

Astazi au inceput inscrierile la CIEL Awards, proiect al Fundatiei CIEL Romania, care ii ajuta pe tineri sa isi lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie. Cu aceasta ocazie, Fundatia CIEL Romania a anuntat componenta juriului de la cele trei sectiuni de concurs.

Astfel, la sectiunea Business Start-up, juriul este format din specialisti recunoscuti din sectorul de afaceri si din mediul academic. Printre acestia se regasesc: Viorel Bitu (Director General, Synergizer), Aureliu Ilin (Director Analiza Credite, BRD - Groupe Societe Generale), Dragos Rosca (Director General, Gemisa Investement), Monica Tatoiu (Director General, Cosmetics Oriflame Romania), Mihai Vasiliu (Director General, Quark Corporation), Octavian Thor Pleter (Director academic, Universitatea Romano - Britanica), Cezar Scarlat (Profesor Universitar, Universitatea Politehnica din Bucuresti) etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related