IQadsTv la editia a doua cu Alina Gavrila si Diana Flutur

Incepand cu data de 4.08.2006, IQads lanseaza cea de-a doua editie a podcast ului IQadsTv. Dupa ce prima editie s-a bucurat de un real succes, aducand in prim plan cei mai mediatizati directori de creatie, protagonistii acestei editii sunt doua dintre cele mai cunoscute prezente feminine din publicitatea romaneasca: Alina Gavrila, Creative Director si Managing Partner la Gavrila&Asociatii, si Diana Flutur, Director General la Odyssey.

Punctul comun al celor doua este ca, la un moment dat, au decis sa continue pe cont propriu intr-o industrie de care, cu timpul, s-au atasat emotional. Rezultatele? Doua agentii care se bucura de recunoasterea pietei de publicitate atat din punct de vedere creativ, cat si al eficientei. Astfel, IQadsTv, editia a II-a, ofera povestea parcursului Alinei Gavrila si Dianei Flutur, intr-un montaj in care temele abordate variaza de la perioada petrecuta in D'Arcy (in calitate de colege), la cariera ulterioara in publicitate, la festivaluri de publicitate si pana la misoginism.

Echipa care a lucrat la realizarea celei de-a doua editii IQadsTV este formata din Lucian Balasescu - operator, Andrei Nica - grafica, Adina Hariuc - montaj si Romanita Oprea - redactor, Yama Studios - muzica si efectele sonore.

IQadsTv si-a propus sa ofere aduca in prim-plan, luna de luna, intr-un format deja familiar utilizatorilor avansati ai internetului, opiniile celor mai importanti oameni ai industriei de publicitate din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related