IDEO IDEIS - Festival National de Teatru Tanar

Festivalul National de Teatru in limba romana pentru Adolescenti IDEO IDEIS, organizat de un grup de tineri cu varstele cuprinse intre 15 si 18 ani, se desfasoara intre 6 si 11 august la Casa de Cultura Alexandria.

Unsprezece trupe vor lua parte timp de sase zile la o competitie stimulatoare si motivanta sub privirile atente ale membrilor juriului, profesionisti si membri marcanti de pe scena teatrului romanesc:
Marcel Iures - Actor, Presedintele festivalului
Adrian Titieni - Conf. Univ. Dr. UNATC
Voicu Radescu - Director Teatrul "Luni", Green Hours
Ana Margineanu - Regizor Teatrul Foarte Mic
Mircea Constantinescu - Actor Teatrul Odeon
Florin Piersic Jr. - Regizor
Alex Mihail - Regizor

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

ioan bianca
acum 16 ani
ma numesc bianca ioan si sunt din galati. as vrea si eu sa particip la acest festival. va rog frumos sa imi transmiteti daca se poate conditiile participarii si eventuale date suplimentare despre acest eveniment. In acest sens va las adresa mea de email: [email protected]

Va multumesc foarte mult.

cristina Ceausu
acum 16 ani
AS vrea sa shtiu ei eu daca termenul de inscriere este depasit.Ma numesc Ceausu Cristina si fac parte dintr-o trupa de teatru din Bucuresti.Daca se poate sa imi trimiteti si mie un mail pe adresa [email protected] cu mai multe detalii in cazul in care ne mai putem inscrie la acest festival.

Ne dorim foarte mult.Va rugam sa ne raspundeti.Multumesc anticipat!



Branded


Related