Sapte Seri sustine in calitate de partener doua expozitii la Muzeul Municipiului Bucuresti

In luna august publicatia Sapte Seri se implica in sustinerea a doua importante evenimente culturale, gazduite de Muzeul Municipiului Bucuresti. Astfel, in perioada iulie-august 2006 se desfasoara la etajul muzeului expozitia "Marturii sigilare". In cadrul acesteia publicul va putea admira diplome, sigilii, documente inedite si vechi de cateva secole. O alta manifestare importanta este expozitia de pictura a artistului Gheorghe Coman, care a avut vernisajul pe data de 3 august 2006. Expozitia va putea fi admirata pana pe data de 15 august in holul muzeului.

Prin sustinerea acestor actiuni Sapte Seri isi propune sa isi consolideze pozitia de lider pe piata publicatiilor de profil, oferind publicului sau repere importante din viata culturala. Aceasta preocupare se inscrie in strategia nationala a revistei, care are ca scop extinderea retelei sale la nivel national, precum si continuarea proiectelor sociale si culturale cu care Sapte Seri si-a obisnuit cititorii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related