QB Promotion a instalat pentru Coca Cola un patinoar cu gheata artificiala.

Proiectul se afla deja la cea de a doua editie. Ideea a fost implementata de agentie in premiera pentru intreaga Europa Centrala si de Sud-Est anul trecut. Amatorii de patinaj in mijlocul verii sunt asteptati in Mamaia pana pe 27 august. Patinoarul cu gheta sintetica iti ia gandul de la canicula verii. Te racoresti cu o Coca Cola - conditie obligatorie pentru a intra pe patinoar- si te simti pe alt taram. Un taram din lumea povestilor sau din filmele de science fiction: aici gheata nu se topeste nici la 40 de grade - pentru ca este de silicon. Esti deja teleportat in viitor.

Pentru a avea acces la patinoar trebuie sa dovedesti ca esti consumator Coca-Cola. Cum poti face asta? Simplu, aduci un capac de Coca-Cola de 250 ml si poti patina pe gheata sintetica timp de o ora si jumatate. In plus ai sansa de a participa la jocurile amuzante pregatite de organizatori si de a castiga multe premii atractive. Patinoarul este deschis de dimineata pana seara, indiferent de temperatura de afara, cu mici pauze pentru refacerea ghetei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related