[Obsesii part-time] Ruxandra Stăncioiu: Se termină programul de lucru, dar știu că pantofii de dans mă așteaptă lângă pat, pregătiți pentru următoarea aventură

[Obsesii part-time] Ruxandra Stăncioiu: Se termină programul de lucru, dar știu că pantofii de dans mă așteaptă lângă pat, pregătiți pentru următoarea aventură

Ruxandra Stancioiu a luat pentru prima dată contact cu lumea comunicării în urmă cu 8 ani, dar lucrurile au început să se concretizeze abia în 2019. Acum e Communication Manager la Zenith, unde se ocupă și de partea de Account Planning and Research. Când nu e în birou, își încalță pantofii și se pregătește pentru ringul de dans. E o pasiune care a existat dintotdeauna, dar s-a transformat în ceva mai mare atunci când a creat alături de partenerii de dans proiectul Boozy Cats.

S-a transformat într-un stil de viață, o stare, o atitudine, poate în cea mai pură formă de libertate. Fac parte acum dintr-o comunitate atât de frumoasă, cu un spirit copleșitor de viu. Iar ca pași următori, ne-am dori să continuăm să organizăm evenimente ca cele de mai sus, pe care să le putem numi cu bucurie festivaluri internaționale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related