Adrian Botan in juriu la Golden Hammer

Adrian Botan, Director de Creatie Regional pentru Europa Centrala si de Est la McCann Erickson, a fost selectionat pentru a face parte din juriul de creatie la cea de-a saptea editie a festivalului Golden Hammer, ce va avea loc pe 19 - 22 septembrie la "Baltic Beach Hotel" in Jurmala. Golden Hammer este organizat de Latvian Advertising Association (Asociatia Letona de Advertising) si include sectiuni precum spoturi tv, print, outdoor, advertising social, art direction, campanii de adveritising, media si media interactiva. De anul acesta, se adauga si sectiunea de radio.

De asemenea, Adrian Botan va face o prezentare despre creativtatea romaneasca, in care va povesti participantilor la conferinte despre stilul adoptat de romani, despre dezvoltarea industriei de advertising si despre premiile obtinute de agentiile romanesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related