Graffiti BBDO isi intareste linia de atac

La implinirea a 15 ani de activitate pe piata romaneasca de comunicare, Graffiti BBDO isi consolideaza pozitia de jucator de top, in permanenta conectat la noile valuri ale publicitatii, printr-o infuzie de forte proaspete. Ofensiva Graffiti BBDO va fi condusa incepand din aceasta luna de Catalina Cernica, din pozitia de Managing Director.

Graffiti BBDO trece in prezent printr-un amplu proces de consolidare a resurselor si atragerea celor mai bune talente de pe piata, in linie cu obiectivul de a livra partenerilor sai solutii creative cu impact la nivelul performantelor de business ale brandurilor aflate in portofoliul agentiei. Forte proaspete se vor alatura echipelor de seniori din principalele departamente (Creatie, Strategie, Client Service, Productie) - oameni cu valoare profesionala recunoscuta in industrie si avand un potential clar de a dezvolta conturile agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related