Noul spot Western Union lansat pe piata din Romania

Western Union a lansat in luna august un nou spot pe piata din Romania. Conceptul vizual si mesajele vin sa intareasca si sa sustina, intr-un mod mult mai clar, mesajul celei mai recente campanii de imagine Western Union, "It's so much more than money". potul a fost pregatit pentru Europa de Est si este parte din noua campanie de comunicare Western Union. Romania este prima tara in care se difuzeaza spotul, urmand ca, pana la sfarsitul anului, sa se lanseze in majoritatea tarilor din Europa de Est.

Continutul este articulat pe situatii din viata reala, unde perechea care isi trimite bani, trimitator si primitor, isi regaseste armonia si unitatea folosind serviciul de transfer de bani Western Union. Aceasta pereche este reprezentata fie prin soti, frati, parinti si copii, fie prin prieteni apropiati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related