Hai sa traim ADfel!

!lefDA lulavitsef epecnI ... Nu intelegi? Atunci vino diseara sa iti explicam! Pentru ca din aceasta seara, "La Motoare" se traieste ADfel! Timp de o saptamina, vom "experimenta" impreuna publicitatea, asa ca... vino odihnit!

"Programul de munca" incepe in fiecare seara la ora 20.30, iar in prima seara Gianina Corondan va face prezenta. Continuam cu un scurt chestionar filmat, in care oameni importanti din publicitate vor raspunde la intrebarile IQads. Apoi intram noi in joc! Timp de 3 ore, vom analiza spoturi publicitare romanesti si straine, dar si marcile pe care le reprezinta. In tot acest timp surprize neconventionale te asteapta la tot pasul, asa ca fii cu ochii in patru!

Fiecare seara poarta amprenta unei teme si a unui nume greu din publicitatea romaneasca:
• Luni, 4 septembrie - "De ras si de plans" - Bogdan Naumovici, Creative Director Leo Burnett&Target
• Marti, 5 septembrie - "Despre dragoste si omul nostru" - Alexandru Dumitrescu, Associate Creative Director McCann Creative Services
• Miercuri, 6 septembrie - "Omul si animalul lui" - Razvan Capanescu, Creative Director Ogilvy Group Romania
• Joi, 7 septembrie - "De romani facute si la popor date" - Costin Popescu, Creative Director Next Cap
• Vineri, 8 septembrie - "Seara de antrenament fara efort" - Emilian Arsenoaiei, Creative Director GMP
• Sambata, 9 septembrie - "Mintea umana la lucru" - Cristian Munteanu, Creative Director TBWAMerlin
• Duminica, 10 septembrie - "Muzichia publicitara" - Dan Moldovan, Creative Director Propaganda.

Ca sa nu obosim prea mult, vineri si sambata vom avea si program de "relaxare" - concerte live cu doua trupe de rock din Cehia: The Nihilists, respectiv Tata Bojs.
Ai inteles?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related