Unilever South Central Europe premiaza singura eco-scoala din Municipiul Ploiesti

Compania Unilever South Central Europe si Primaria Municipiului Ploiesti au organizat editia a saptea a concursului "Cea Mai Frumoasa Scoala", concurs ce aduce la un loc institutiile de invatamant, mediul de afaceri si administratia publica, in incercarea de a oferi un mediu cat mai bun pentru desfasurarea activitatilor educative.

La aceasta editie a concursului s-au inscris 89 de institutii de invatamant (gradinite, scoli si licee) care s-au intrecut la inceputul lunii septembrie in infrumusetarea si curatarea spatiilor in cadrul carora isi desfasoara activitatea. Implicarea activa a tututor partenerilor s-a concretizat si in acest an, in oferirea de produse necesare curateniei institutiilor de invatamant de catre sponsorul concursului, Unilever South Central Europe, precum si in evaluarea institutiilor inscrise in concurs de catre o comisie formata din reprezentanti ai sponsorului si ai Primariei Municipiului Ploiesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related