Grupul Halewood Romania toasteaza cu Inside Brand in cinstea dialogului

Grupul Halewood Romania a ales agentia Inside Brand pentru gestionarea strategiei si activitatilor sale de PR. Pentru a mentine si cultiva spiritul transparentei si al dialogului, constienta de importanta informatiei si comunicarii, echipa Halewood semneaza parteneriatul cu Inside Brand, oferind un plus de garantie ca stirile despre activitatea Grupului vor ajunge mereu la timp in atentia presei si a publicului.

"Vinul este prin excelenta un liant intre oameni, o invitatie la dialog si la ragazul de a schimba idei. Dorim sa dam importanta cuvenita presei si publicurilor noastre, fiindca vedem in jurnalisti si in partenerii nostri o prelungie a identitatii noastre corporative. Am gasit in compania Inside Brand un partener dornic sa transmita segmentelor noastre de public informatiile pe care acestea le asteapta si care le sunt utile. Suntem siguri ca impreuna vom reusi sa fim o sursa stabila, sigura si disponibila pentru toti cei interesati de activitatea noastra", afirma Dan Muntean, Director General al Grupului Halewood Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related