Viviana Marza: Cand m-am apucat eu de paine, erau abia inceputurile “renașterii” painii cu maia in Romania. Sigur, bunicii nostri faceau tot cu maia, dar s-a cam pierdut mestesugul acela

Viviana Marza: Cand m-am apucat eu de paine, erau abia inceputurile “renașterii” painii cu maia in Romania. Sigur, bunicii nostri faceau tot cu maia, dar s-a cam pierdut mestesugul acela

Viviana Marza traieste in lumea brutariei si a mirosului de aluat copt de zece ani, de cand a descoperit painea cu maia, cu gust mai bun decat altele. Si mai sanatoasa. Framanta in continuare painea asa cum o faceau bunicile noastre pe vremuri, cu maia facuta de ele in casa, si spune ca este nevoie de un spirit de observatie bun, de rabdare si incredere in sine ca painea sa iasa gustoasa.

“Am incercat tot felul de lucruri pana cand am gasit ceva care sa imi placa si din fericire sa ma poata intretine. Mi-am dat voie sa incerc si sa gresesc, mi-am dat voie sa ma razgandesc. Am pornit pe mai multe drumuri si am continuat sa merg pe acela care a dus undeva. Nu mi-am imaginat ca va fi cel cu painea”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related