Agentia de PR 4 ACE va comunica pentru Indesit

Incepand cu luna septembrie, 4 ACE-pr&publicity va oferi servicii integrate de PR pentru Indesit Company in Romania. Agentia va concepe si implementa activitati de PR si publicity, la nivel central si local. Indesit Company este o corporatie italiana, situata intre primele trei firme producatoare de electrocasnice din Europa. De-a lungul anilor compania Indesit a dezvoltat o cultura corporatista avangardista care promoveaza recuperearea si reciclarea aparatelor, precum si reducerea consumului de curent electric al produselor sale.

"Indesit Company doreste prin aceasta colaborare sa comunice pozitia de lider pe piata produselor electrocasnice din Romania prin promovarea rezultatelor, valorilor si filosofiei companiei, publicului larg. Filosofia noastra se bazeaza pe crearea unor linii de produse avangardiste, Indesit venind in ajutorul clientilor sai pentru managementul optim al resurselor de timp, pentru o imagine a produselor adecvata, perfect integrata in mediul familial." a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit Company.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related