Murfatlar trece la un alt nivel

Incepand din aceasta vara, echipa de oenologi de la Murfatlar este condusa de Philippe Bonnet, reputat oenolog francez detinator al « Diplôme en Viticulture - Œnologie à Montpellier » si al « Diplôme de Commercialisation, de Distribution et Marketing des vins ».

"Acum cativa ani ne-am propus sa dezvoltam piata vinurilor seci si am reusit aducand primul oenolog strain in Romania, de origine australiana. Oenologul francez Philippe Bonnet, reprezinta o alegere fireasca, naturala din doua mari motive. In primul rand noile tendinte indica dezvoltarea pietei de vinuri rosii, iar in al doilea rand, in contextul integrarii Romaniei, vinurile noastre trebuie sa concureze cu celebre vinuri europene din Franta, Italia sau Spania. Philippe Bonnet este renumit pentru vinurile sale rosii, obtinand de-a lungul timpului numeroase distinctii: premiul de excelenta pentru Coteaux du Languedoc si Marele premiu de excelenta pentru Cantagals Rouge 2001", a declarat Radu Morar, directorul de marketing al Murfatlar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related