Peroni Nastro Azzurro lanseaza noua campanie de comunicare globala in Romania

Peroni Nastro Azzurro, marca super-premium din portofoliul international al SABMiller, lanseaza noua campanie de comunicare globala in Romania. Incepand cu luna septembrie, noua campanie integrata Peroni Nastro Azzurro va rula la nivel national pe canalele media specifice - print, TV, outdoor, cinema, dar si pe canale neconventionale - proiectii video outdoor.

Imaginea unica si comunicarea inovativa au contribuit la cresterea semnificativa a notorietatii Peroni Nastro Azzurro pe toate pietele la nivel global, dupa numai un an de la momentul lansarii. "Noua campanie vine in continuarea procesului de pozitionare a marcii sub semnul rafinamentului si stilului tipic italiene. Mizam pe forta stilului autentic a noii campanii, care sustinuta de gustul proaspat si efervescent al Peroni Nastro Azzurro, sa defineasca o imagine complexa asupra marcii in perceptia targetului sofisticat caruia ne adresam." - Lorand Papp, Senior Brand Manager Premium Brands.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune


Comentarii

andrei calin
acum 17 ani
Felicitari pentru aceasta superba reclama. As dori sa stiu daca se poate cum se numeste melodia din coloana sonora a acestui superb spot publicitar . L-AS revedea de o mie de ori fara sa ma plictisesc . Felicitari

Calin Andrei

[email protected]

cory hot
acum 17 ani
vreau sa stiu si eu cine si cum se numeste melodia din reclama,e absolut divina si as asculta-o de n ori!!!
Radu Herman
acum 17 ani
chiar nu stie nimeni sa ne zica si noua ce piesa e asta din reclama? va rugam frumos...
Radu Herman
acum 17 ani
Piesa se chema "Baby It's You" si este cintata in varianta din clip de "The Sapphires". Varianta originala apartine "The Shirelles"
Radu Herman
acum 17 ani
Am facut munca de documentare serioasa si iata ce am aflat: Piesa "Baby it's you" apartine de fapt trupei The Beatles. Varianta din clipul Peroni este un remake intrerpretat de o solista din UK pe numele ei MARIA ANTONIA. Acum cred ca toata lumea are suficiente elemente pentru a putea gasi una din variante. Bafta !


Branded


Related