Gold Effie si felicitarile presedintelui Basescu pentru gmp/MAP Romania

La cea de a 2-a editie a premiilor Effie Romania, gmp/MAP Romania a castigat Gold Effie la categoria " Campanii non-profit" prin strategia de comunicare publicitara care l-a facut pe actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, primar general la alegerile locale din 2004.

Multumind intregii echipe care a contribuit la aceasta campanie de succes, Domnul Felix Tataru, general manager gmp/MAP Romania, a declarat pe scena de premiere: "Anul acesta, echipa gmp a urcat aici pentru un Gold Effie cu o campanie din aria publicitatii politice. Anul urmator ne dorim sa urcam cu cel putin o campanie comerciala."
La succesul campaniei "Traian Basescu - Totul sau Nimic" au contribuit din partea agentiei: Felix Tataru - Manager de Campanie, Eugen Ciocan - Coordonator de Proiect, Bogdan Nitu - Coordonator Strategie Web, Claudia Chrilescu - Media Director, Alexandru Bratianu - Copywriter, Alexandru Schiopu - Senior Art Director, Mihaela Pascu - Senior Coppywriter, Dorin Ilie - Graphic Designer, Daniel Paramanov - Account Manager, Nadia Tataru - Producator Audio-Video, Doina Zavadschi - Audio-Video editor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related