Compania SC Johnson Wax anunta lansarea unei noi promotii pentru marca Glade

Sub sloganul "Alegi ce-i mai bun, castigi ce-i mai bun", Glade ii invita pe consumatorii din intreaga tara sa participe la promotia derulata in perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2006. Mecanismul promotiei este foarte simplu: cumperi orice produs marca Glade (aerosol, gel, aparat electric, mini-spray), razuiesti eticheta promotionala, trimiti codul si numele tau prin SMS la numarul 1877 si poti castiga prin tragere la sorti unul din premiile atractive puse in joc de Glade.

Pentru ca o marca de top nu poate oferi clientilor sai decat premii de top, anul acesta Glade ii tenteaza pe participantii la promotie cu premii in valoare totala de 30.000 euro, constand intr-un autoturism MINI One Seven, 3 excursii de vis pentru 2 persoane si 50 de telefoane mobile Nokia 7360. In plus, castigatorii celor 3 excursii isi vor putea alege singuri destinatia dorita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related