YOXO. Cum se naște un brand telecom și cum își face loc printre giganți

YOXO. Cum se naște un brand telecom și cum își face loc printre giganți

Toată lumea crede că știe ce e cel mai bine pentru tine. Mai ales brandurile. Ele îți spun în fiecare zi cum ai putea să ai o viață mai bună și un păr mai strălucitor, mult timp liber, prieteni și tone de internet. Cei de la YOXO cred însă că tu știi cel mai bine de ce ai nevoie. Și chiar așa a fost creat și dezvoltat acest serviciu, alături de utilizatorii săi. Într-un domeniu aglomerat și extrem de competitiv, cum e cel de telecom, șansele unui brand nou sunt mici și împotriva sorții. Dacă găsești, însă, locul exact în care e nevoie de tine pe piață, începutul poate deveni un motiv de sărbătorire. YOXO împlinește un an de la lansare în această lună. Este primul abonament 100% digital, complet customizabil.

 

Pentru cei care au crescut cu tehnologia

Noile generații, native digital, sunt nerăbdătoare. Mai ales când vine vorba de tehnologie. S-au obișnuit ca lucrurile să se întâmple repede, în timp real, atunci când au nevoie de ele. YOXO a fost creat ca răspuns la dorințele și nevoile acestor noi generații de utilizatori de servicii telecom. Este primul abonament 100% digital din România și primul serviciu telecom ce poate fi gestionat în întregime din aplicația de mobil, fără vizite inutile la reprezentanțe și fără negocieri lungi pentru promoții și tipurile de abonament. 

Lansarea YOXO a avut loc în contextul în care, în ultimii doi ani, totul s-a mutat online, într-un val accelerat al digitalizării, dar serviciul a fost gândit cu mult înainte. 

"Avem în față o generație care s-a dezvoltat și a gestionat tehnologia de la vârste mici, a căror așteptări și cerințe au fost modelate de dispozitive și servicii digitale și care, drept urmare, știe și își dorește să o valorifice la maximum pentru propriul confort. YOXO este un serviciu ce poate fi folosit și gestionat oricând din aplicație, poate fi personalizat, poate fi întrerupt oricând și, un alt aspect important, îi arată utilizatorului consumul în timp real, astfel încât acesta să își poată achiziționa servicii de date suplimentare la orice oră. Totul se întâmplă rapid și transparent, așa cum ne așteptăm de la un serviciu digital", spune Ioana Sălcescu, Brand & Communication Specialist YOXO.

Ce aduce nou YOXO pe piața de telecom este un mix de beneficii pe care consumatorii nu le aveau până acum în același timp. Utilizatorii pot renunța oricând la abonament, pot adăuga sau pot elimina opțiuni suplimentare.

Cei care aleg YOXO sunt tineri activi, care știu foarte bine ce au nevoie și ce își doresc, obișnuiți cu un ritm rapid, care trăiesc digital și folosesc servicii care se pliază perfect pe stilul lor de viață. 

 

Cum funcționează YOXO

YOXO oferă servicii de telefonie și date mobile, este complet digital si customizabil, se instalează simplu și rapid din App Store sau Google Play sau Huawei Gallery și poate fi folosit de oricine are deja un număr de telefon, abonament sau cartelă pre-pay.

Utilizatorii pot închide abonamentul oricând, pentru că nu există perioadă contractuală fixă. Abonamentul poate fi reconfigurat lunar, în funcție de nevoi și preferințe.

Consumul de date poate fi verificat în timp real, la orice oră, din aplicație, astfel încât utilizatorii pot suplimenta serviciile de date oricând au nevoie. 

Cum funcționează YOXO: se adaugă cardul bancar în aplicație și lunar se va trage suma aferentă opțiunii alese de pe card. Orice opțiuni suplimentare (credit extra pentru plătit taxa de pod, rovinieta prin sms; giga de internet în plus, minute internaționale etc) se pot adăuga instantaneu din aplicație, în funcție de nevoile utilizatorilor. 

YOXO este creat alături de utilizatorii lui, așa că serviciul a fost îmbunătățit constant, în funcție de dorințele consumatorilor.
De exemplu, funcția Invită un prieten le permite utilizatorilor să le ofere prietenilor noi veniți în YOXO prima lună de abonament gratuit în timp ce ei primesc 100GB gratuit. 

Aplicația a fost actualizată, astfel încât utilizatorii din orice rețea se pot porta digital
YOXO e disponibil și pentru telefoanele cu e-SIM, care elimină nevoia unei cartele SIM fizice. 

Și pentru că sărbătorește un an de la lansare, YOXO are o ofertă aniversară cu mai mult internet pentru aceeași sumă. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related