Sony Ericsson a ales Saatchi & Saatchi drept noua sa agentie de publicitate la nivel global

Londra, Marea Britanie - Sony Ericsson anunta desemnarea agentiei de publicitate Saatchi & Saatchi ca partener global. Agentia Saatchi & Saatchi incepe imediat colaborarea cu Sony Ericsson pentru noile campanii ce vor fi lansate in anul 2007.
"Echipa de la Saatchi & Saatchi a demonstrat clar ca intelege misiunea Sony Ericsson si, mai important, intelege perspectiva noastra asupra viitorului. Asteptam cu nerabdare noul parteneriat cu Saatchi & Saatchi si campanile ce vor urma," declara Dee Dutta, Sony Ericsson.

"Suntem incantati de faptul ca am reusit sa atragem increderea Sony Ericsson in Saatchi & Saatchi Londra si in reteaua noastra de agentii, dupa o competitie formidabila ce a implicat unele dintre cele mai bune agentii de publicitate globale. Speram ca rezultatele colaborarii cu un client atat de ambitios si cu spirit vizionar sa confirme calitatea brandului," declara Lee Daley, Presedinte si CEO al Saatchi & Saatchi Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related