« Puiul gatit nu face rau », spune GMP

Totul a pornit de la perceptia eronata ca, mancand pui, am putea pati ceva. Realitatea este insa cu totul alta. Bietul pui nu are nici o vina si multi dintre noi ne-am lasat influentati de avalansa de informatii emotionale, fara o baza rationala. Si pentru ca increderea in pui era destul de zdruncinata, trebuia demonstrat cat se poate de clar cat de nevinovat este puiul educat si crescut in fermele bio securizate.

Cientul, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR) a ales agentia GMP pentru a transmite acest mesaj, iar campania ce a rezultat, este una amuzanta si memorabila. GMP a prezentat intr-un mod creativ mesajul ca, o data gatit, puiul nu poate deranja nici macar o conversatie linistita intre doua batrane sau nu poate clinti nici macar un fir de par al circarilor aflati in cel mai precar balans. Si cine era cel mai bun orator pe care-l putea gasi puiul nostru? Un bucatar experimentat care nu ar folosi niciodata decat cele mai bune si mai proaspete ingrediente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related