„Morning Glory, cu Răzvan Exarhu” se vede, în fiecare vineri, la știrile PRO TV

„Morning Glory, cu Răzvan Exarhu” se vede, în fiecare vineri, la știrile PRO TV

Din 12 noiembrie, în fiecare zi de vineri, „Morning Glory, cu Răzvan Exarhu” face radio și la televizor!

Matinalul Rock FM „Morning Glory, cu Răzvan Exarhu” este transmis LIVE, la fiecare sfârșit de săptămână, după ora 9:00, la Știrile PRO TV, cu Andreea Marinescu și Mihai Dedu.

Cele mai tari momente din matinalul care face diminețile mai plăcute ascultătorilor din toată țara, cu subiecte de actualitate dezbătute într-o notă fină de umor, alături de invitați de calitate, se văd în premieră națională și la televizor.

„Video killed the radio star, se spune. A sosit momentul răzbunării și ne bucurăm că se prinde Morning Glory și la ProTV. Bine, și la Rock FM”, a declarat Răzvan Exarhu.

Prima transmisiune live din studioul Rock FM a adus atât ascultătorilor, cât și și telespectatorilor, doi invitați speciali, într-un moment cât de cât impecabil!

Marele actor Marcel Iureș și ascultătorul fidel al matinalului, lipiciosul Petru din Otopeni, au concurat într-un duel istoric între generații. Cei doi au susținut în fața camerelor un recital memorabil de manele vs. rock, unde câștigătorul pur și simplu a învins.

Morning Glory. În fiecare vineri, numai la ProTV! Bine, și la radio. Coincidență? Nu credem! #atâtsaputut

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, dă sonorul mai tare și rămâi pe frecvența Rock FM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related