BtB Advertising a castigat, in parteneriat cu Media Investment, contul de media al Bonduelle Romania

BtB Advertising a fost desemnata, in parteneriat cu Media Investment, cu derularea activitatilor de media ale companiei Bonduelle pentru Romania, in urma unui proces de selectie finalizat in luna august, la care au participat trei agentii. Astfel, BtB Advertising va furniza noului client servicii constand in planificare si achizitie spatiu media, monitorizare si analiza pentru durata urmatorului an calendaristic.

"Grupul Bonduelle este o companie multinationala cu sediul central in Franta, cu experienta in procesarea legumelor conservate si congelate de mai bine de 120 de ani. Brandul Bonduelle este dedicat in intregime unei singure pasiuni - legumele - ale caror virtuti asigura o alimentatie sanatoasa si echilibrata, rapida si practica, satisfacand astfel standardele consumatorului modern. Bonduelle este recunoscut in Europa ca lider in procesarea legumelor congelate si conservate prin sterilizare.
Referitor la marca Bonduelle, gradul de brand awareness al acesteia in Franta este remarcabil, de 98 % , si aproape acelasi procent in Europa. Exista patru categorii de produse - conservate, congelate, fresh, tetra pack si salate proaspete.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related