Romania - cele mai multe inscrieri la Golden Drum

Romania este tara cu cele mai multe inscrieri in acest la Golden Drum. Tara noastra conduce clasamentul cu 299 de lucrari, urmata de Rusia cu 263 de lucrari si de Austria cu 219 lucrari, toate incluzand si participarile la Portoroz Piran Advertising Idea Awards. Pe locul patru se afla Polonia cu 212, urmata de Cehia cu 206 (incluzand o participare la PPAIA) si Slovenia, tara gazda cu 303 lucrari, din care insa 101 pentru PPAIA.

Lista din Romania este condusa de McCann Erickson cu 56 de lucrari. Ea este urmata de Graffiti BBDO cu 39 de lucrari si de Leo Burnett & Target cu 28 de inscrieri. La doar o lucrare in spate este GMP, apoi Scala JWT cu 13 si Saatchi & Saatchi cu 12. De aici diferentele sunt mici: Generic Audiovisual SRL are 11 inscrieri, urmata de mai multe agentii la egalitate cu 10 lucrari - Propaganda, Cohn&Jansen - Ashley & Holmes si Grey. Noua lucrari au inscris TBWA Merlin si Odyssey. Cel mai mic numar le apartine agentiilor Imager si Webstyler, cu o lucrare. Au mai inscris: Lowe & Partners, ADDV Euro RSCG, Gavrila&Asociatii, DDB, Papaya Advertising, Chilli Media, Icon, Utopium, TVR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related