100% mai mult www de la Carpatcement

Carpatcement Holding a lansat www.carpatcementcsr.ro, platforma online de comunicare a politicii de responsabilitate sociala a companiei. Lansarea site-ului a avut loc la sediul Carpatcement din Bucharest Business Park in prezenta partenerilor proiectului si a reprezentantilor presei. Realizat in colaborare cu agentia Selenis, site-ul este organizat pe 5 sectiuni si contine informatii despre viziunea si filosofia de CSR a companiei, noutati despre implicarea sociala a CARPATCEMENT HOLDING si cele mai recente articole despre companie aparute in presa.

Pilonul principal al platformei online este reprezentat de sectiunea „implicare sociala” ce are drept obiectiv informarea sustinuta, educarea si responsabilizarea populatiei cu privire la protectia mediului si la programele desfasurate de CARPATCEMENT HOLDING.
Site-ul www.carpatcementcsr.ro contine informatii detaliate cu privire la platforma de responsabilitate sociala a companiei si a celor 4 domenii (protectia mediului, urbanism si arhitectura, sprijin pentru comunitatile locale si donatii) in care CARPATCEMENT HOLDING se implica. In plus, pentru facilitarea si eficientizarea procesului de selectie a solicitarilor de sprijin venite pe adresa companiei, site-ul contine si un ghid pentru cei interesati in obtinerea de sponsorizari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related