Guerrila Marketing in direct

Jay Conrad Levinson, autorul celei mai vandute carti de marketing din lume, “Guerrila Marketing”, va sustine doua seminarii organizate de Business Media Group in 23 si 24 Octombrie, la Bucuresti.

Primul seminar, Guerrilla Entepreneurship, va prezenta cele mai bune metode prin care intreprinzatorii isi pot dezvolta afacerea si pot obtine succesul scontat. Flexibilitatatea si viteza de reactie pot face diferenta intre succes in afaceri si esec. Levinson va explica noile tehnici pentru a-ti conduce afacerea spre succes si a castiga acel “al saselea simt in afaceri”, visat de catre toti anteprenorii.
Al doilea seminar poarta numele bestsellerului care l-a consacrat pe Levinson, “Guerrila Marketing”, cu insight-uri exclusive dedicate pietelor secolului 21. Ce aduce abordarea de guerrilla, cum poate fi ea utilizata in secolul 21, ce aduce in strategia de marketing ca intreg, acestea sunt doar o parte dintre raspunsurile la care Levinson va raspunde in 24 octombrie. Ambele conferinte contin cate o sesiune interactiva, in cadrul careia participantii vor putea pune intrebari lui Levinson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related