La Festa lanseaza Dark Chocolatta

La Festa International, lider de piata pe segmentul specialitatilor de cafea, cat si pe cel al ciocolatei calde, lanseaza La Festa Dark Chocolatta. Noul sortiment de ciocolata calda are un gust deosebit, de ciocolata amaruie, obtinut din cele mai bune seminte de cacao ale arborelui Forastero. Studiile de piata efectuate la nivel national cu privire la ciocolata calda au dezvaluit dorinta consumatorilor de a se delecta cu un produs mai dens, mai putin dulce - apropiat de consistenta si gustul ciocolatei amarui.

La Festa Dark Chocolatta prin gustul sau special, se adreseaza consumatorilor care apreciaza calitatea superioara a ciocolatei calde, celor care doresc sa evadeze din cotidian si sa aiba propriile lor clipe de reverie. Target-ul principal il constituie femeile cu varsta cuprinsa intre 18-29 ani, studii medii sau superioare, provenind din mediul urban. Ambalajul noului produs are o grafica atragatoare si sugestiva, menita sa evidentieze calitatea produsului. Relaxarea, revigorarea, redobandirea armoniei interioare, sunt atributele caracteristice pentru La Festa Dark Chocolatta. Lansarea noului sortiment de ciocolata calda va fi sustinuta atat printr-un spot TV special, cat si prin activitati de trade marketing.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related