Publicis este a doua agentie de publicitate din Romania

Publicis Romania se situeaza pe locul doi in topul marilor agentii de publicitate din Romania, potrivit clasamentului realizat pe baza cifrelor de afaceri inregistrate la Ministerul de Finante si publicat de revista Capital. Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 13,5 milioane euro, in crestere cu 24 % fata de anul precedent. Cifra de afaceri nu include si veniturile companiilor specializate din cadrul grupului: Optimedia, Publicis Dialog, Publicis Events, Publicis Healthcare.

Publicis Romania este o agentie de publicitate full-service care isi are inceputurile in 1993 si in prezent detine in portofoliu clienti cu renume pe plan local sau international: Anchor Group, British Airways, Schering Plough, Campofrio, Domeniile Tohani, Du Pont, Finansbank, Groupe SEB, Germanos, Garnier, Hochland, HP, L'Oreal, Modul Design, Nissan, Renault, OMV, Podravka, P&G, URSUS Breweries, Ulker, Wienerberger, Whirlpool. Locul 2 in topul agentiilor este cel mai bun rezultat obtinut de companie pana acum si reprezinta un succes construit in 13 ani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related