Jurnal de Portoroz II

Continuare jurnal de Portoroz. Stop. Am revenit cu forte proaspete. Stop. Va ramasesem datoare cu un raspuns si v-am lasat sa asteptati un pic cam mult. Stop. Mai stiti intrebarea? Petrecerea cea mai tare. Castigatoarea... Turcia, buna ca si anul trecut. Nici Macedonia nu a stat rau insa. Oamenii au cam facut du-te vino intre cele doua locatii aflate la doar 2 minute de mers pe jos una de cealalta. Am plecat tarziu, mai ales datorita grupului de amici din Romania.

Joi, 5 octombrie
Se anunta ziua cea mai interesanta de pana acum. Pana si trezitul de dimineata a fost o placere. Nu m-am mai uitat urat la ceas, nu m-am mai intors pe partea cealalta. Am sarit rapid din pat, m-am aranjat si la 8 eram deja la micul dejun. Drumul pe jos de circa jumatate de ora nu a facut decat sa ma trezeasca si mai bine. Ce sa mai.. eram pregatita. Voiam advertising la greu. Simteam nevoia sa invat. Iar John Hunt, Worldwide Creative Director TBWA Worldwide, a stiut cum sa transforme chiar si ora foarte matinala intr-un avantaj. Am fost socata insa de cat de goala era initial sala. Pana la final s-a umplut si cred ca toti au regretat ca nu au venit de la inceput. Stateam lipita de scaun si savuram fiecare cuvant. Am asistat la discursul unui om care poate spune ca intr-o campanie de succes nu conteaza marimea bugetului, ci doar marimea ideii si ca loialitatea fata de un brand va putea fi calculata in functie de participare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related