Inca un creativ de talie internationala la Scala JWT

Continuand procesul de intarire a resurselor creative pe plan local, Scala JWT anunta numirea Gabrielei Dobre in functia de Group Creative Director.

“Cred ca aceasta numire demonstreaza inca o data seriozitatea si pasiunea pe care noi, Scala JWT, le punem in definirea produsului creativ. Suntem norocosi ca am luat-o pe Gabriela in echipa noastra. Este foarte motivata si gata sa ofere cele mai bune solutii creative de comunicare partenerilor nostri. Iar eu abia astept sa lucrez alaturi de ea.” declara Mark Walton, Chief Creative Officer la Scala JWT.
“Suntem foarte incantati s-o avem pe Gabriela alaturi de noi. Inca un creativ senior, cu multa experienta relevanta, alaturi de cei pe care ii avem deja. Sunt convins ca insight-ul local nativ si scoala de pe Madison Avenue vor aduce o abordare creativa noua, mai puternica pentru brand-urile din portofoliul nostru. Aceasta este doar prima dintre marile miscari pe care Scala le va face in urmatoarele sapatamani si luni.”, spune Matthew Dezzani, Managing Partner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related