ASTRA Film Fest 2006 - un juriu de elita

La fel ca si la editiile trecute, Festivalul de Film Documentar si Antropologie Vizuala "ASTRA Film Fest 2006" are parte de un juriu de exceptie, in care universitari in antropologie sau stiinte politice, regizori sau critici de film isi pun la bataie spiritul analitic pentru a decide castigatorii editiei din acest an a Festivalului de la Sibiu.

"Michael Steward, un bun prieten al Festivalului, a acceptat neconditionat participarea in juriul din cadrul acestei editii, deoarece considera ASTRA Film Fest drept unul din cele mai bune festivaluri de gen din Europa. Frances Pine are, de asemenea, colaborari indelungate cu noi. Iar Cristi Puiu participa cu mare drag, fiind un iubitor declarat nu numai al Festivalului, dar si al filmului documentar in general. Cristi Puiu, alaturi de Cornel Porumboiu, sunt cei mai buni documentaristi-regizori de fictiune din noul val romanesc. Nu intamplator au luat premii la Cannes", declara directorul ASTRA Film Fest, Dumitru Budrala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related