Echipa nationala de rugby, sponsorizata de Orange, s-a calificat la Cupa Mondiala

Echipa nationala de rugby, sponsorizata de Orange Romania, a castigat sambata meciul contra Spaniei, cu scorul 43 - 20 si s-a calificat astfel, pentru a sasea oara consecutiv, la Cupa Mondiala care va avea loc anul viitor in Franta. Aceasta calificare aduce tricolorii intre primele 20 cele mai bune echipe din lume, alaturi de Noua Zeelanda, Scotia si Italia.

"Cea mai semnificativa sponsorizare sportiva a Orange la momentul actual este cea pentru Federatia Romana de Rugby si implicit a echipei nationale de rugby. Am ales acest sport in 2002 pentru ca, desi rugby-ul era un sport cu traditie in Romania, in anii de dupa Revolutie a intrat intr-un con de umbra. Parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby este o reusita deoarece din momentul in care am inceput sponsorizarea performantele echipei nationale de rugby au crescut, aceasta reusind sa se califice la Turneul Mondial din Australia, iar acum la Cupa Mondiala 2007", spune Thierry Millet, Commercial Director Orange Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related