Rospotline iti da ponturi din Lurzer's Archive!

Intr-unul din editorialele sale din Lurzer's Archive (revista distribuita in Romania de catre Rospotline), celebrul Walter Lurzer ofera ponturi celor interesati de succesul unei campanii pe plan international.

Opinia cu care editorul isi incepe articolul este ca "operativitatea poate fi importanta pentru clientii ambitiosi si economi, dar este lipsita de interes pentru juriile din advertising. Nici macar o idee considerata excelenta de un Club National al Art Directorilor nu ar putea sa garanteze un succes intr-un concurs international.
Iata o lista de criterii pe care le consider importante pentru succesul sau esecul in premierea internationala. Sper sa va ajute sa economisiti printr-o campanie eficienta si sa investiti intr-un abonament Lurzer's Archive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related