Media Hub Consultants, prima companie locala de audit si consultanta de media

Lansata in septembrie 2006, Media Hub Consultants este prima companie locala care intra pe nisa de audit si consultanta de media.
"Am lansat Media Hub Consultants deoarece evolutia pietei de media din ultimii trei ani, ca si potentialul sau de crestere, ofera un teren fertil pentru lansarea unor asemenea servicii. Cred in potentialul pietei romanesti de audit si consultanta de media si spun asta uitandu-ma la ce se intampla in Europa. 70% din investitiile media din UK sunt auditate in timp ce la nivel european media este de 20%. Noi avem o piata care va depasi anul acesta 300 de milioane de euro si cred ca suntem destul de departe de media europeana. Nu e de neglijat nici faptul ca, inflatia accelerata de media ii va determina pe advertiseri sa-si dramuiasca mai bine resursele si sa-si masoare cu si mai mare atentie eficienta investiilor." spune Sorin DORU, general manager al Media Hub Consultants.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related