Prima editie Verge, summitul digital OgilvyOne, in Europa Centrala si de Est

VERGE, summit-ul golbal al marketingului digital organizat de OgilvyOne WorldWide, va ajunge pentru prima data in Europa Centrala si de Est, la sfarsitul lunii noiembrie. VERGE CEE va fi organizat pe 28 noiembrie la Praga si va include delegatii din Romania, Ungaria, Rusia, Polonia, Ucraina si Cehia, tara gazda.

VERGE CEE este a 11-a editie a unui eveniment de notorietate printre specialistii in marketing digital si interactiv, dupa editiile derulate in ultimii doi ani in New York, Paris, Londra, Frankfurt, Tokyo, Mumbai, San Juan sau Mexico City. VERGE este deja consacrat ca locul de intalnire al principalilor jucatori din era digitala, si prima editie VERGE CEE isi propune sa reprezinte acelasi lucru pentru zona CEE. OgilvyOne Romania va participa la acest eveniment printr-o delegatie formata din aproximativ 15 membri, printre care se numara oameni de marketing, presa si reprezentanti ai agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related