Coca-Cola HBC Romania s-a clasat pe primul loc in "Topul National al Firmelor" 2006

Coca-Cola HBC Romania a fost premiata cu locul 1 in "Topul National al Firmelor", la categoria "Industrie". Camera de Comert si Industrie a Romaniei a decis: Coca-Cola HBC Romania este lider al clasamentului intreprinderilor mari din industria alimentara, a bauturilor si a tutunului datorita sistemului propriu de conducere si asigurare a calitatii, rezultatelor remarcabile obtinute in anul 2005 si interesului acordat promovarii valorilor economiei de piata.

Mugurel Radulescu, Director de Comunicare Coca-Cola HBC Romania: "Desi ne-am clasat pe primul loc in ultimile 6 editii ale Topului National al Firmelor, semn ca echipa CCHBC a gasit cheia succesului in afaceri, premiul din anul acesta are o insemnatate speciala prin prisma apropiatei integrari a Romaniei in UE. Primim aceasta recunoastere si ca un semnal de incredere pe care Camera de Comert ni-l acorda, alegandu-ne pe noi, alaturi de alte societati comerciale de succes, sa facem fata provocarilor pietei unice europene si sa contribuim la dezvoltarea Romaniei ca membru al Uniunii Europene. Este o responsabilitate pe care ne-o asumam si in care credem."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related