Everet, Mindshare Media si Tango - prima coperta tridimensionala din Romania

Mindshare Media a implementat cu succes un nou proiect de innovative media, in premiera pentru piata locala: prima coperta tridimesionala a unei publicatii autohtone, rezultata in urma colaborarii dintre Bvlgari, celebrul producator de parfumuri si revista Tango.

Urmand succesul repurtat de Bvlgari International in luna februarie in Elvetia cu revista "Profil", Everet Romania International, cea mai mare companie de distributie de profil din tara, distribuitorul autorizat Bvlgari, a propus implementarea acestui concept si in Romania intrucat s-a dovedit a fi ceva cu adevarat inovator pentru piata locala. Revista aleasa pentru a implementa aceasta idee a fost Tango, intrucat conceptul de coperta al acesteia s-a mulat perfect pe dorinta producatorului de parfumuri de a promova noua gama Bvlgari Pour Femme si Pour Homme. Cele doua personaje - feminin si masculin - care apar intotdeauna pe coperta, se transforma in acest numar al revistei in doua parfumuri noi marca Bvlgari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related