United lanseaza un nou concept de publicitate

Creativitatea nu vinde, decit daca e testata.
Acesta este noul credo de la United, agentia de publicitate care lanseaza un nou serviciu de publicitate. Noul serviciu integreaza procesului de creatie pre-testarea conceptelor si a executiilor de comunicare. United este prima agentie de publicitate din Romania care integreaza in creatie pre-testarea.

"What gets measured, gets done"
"Companiile cer din ce in ce mai multa acuratete in masurarea performantei campaniilor de comunicare. Iar asta nu se intimpla numai in planificarea de media, unde tehnicile de masurare a audientei acopera aproape toate media: masurarea performantei tinde sa acopere toate domeniile comunicarii: publicitatea si creatia publicitara, PR-ul, promotiile, evenimentele etc. Noul serviciu de creatie+testare raspunde acestei cerinte extinse asupra creatiei publicitare: ideile care fac performanta au nevoie de pre-testare. Pre-testarea poate arata ce idee functioneaza mai bine in conditiile date ale pietelor pe care opereaza brandurile" a declarat Dan Cirstea, Director General, United.Marketing Partner.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related