Despre procesul de branding

Pe 22 si 23 noiembrie 2006, la JW Marriott Grand Hotel in Bucuresti, Grapefruit si Evensys organizeaza prima editie a BrandCamp (www.brandcamp.ro), un eveniment care ofera conferinte si seminarii de branding sustinute de numerosi specialisti straini si romani in domeniu.

Desfasurata sub tema Focus on the Branding Process, prima editie a BrandCamp aduna consultanti si creativi ai unora dintre cele mai renumite agentii de branding (Landor, Minale Tattersfield, Karakter), consultanti independenti (Tony Spaeth), autori recunoscuti (Alina Wheeler), cercetatori din mediul universitar (Konstantinos Tsakonas) si specialisti in designul literelor (Linotype).
BrandCamp este gandit ca un eveniment care nu aduce superstaruri, ci profesionisti din viata reala capabili sa ofere o abordare pragmatica asupra proceselor de branding prin raspunsuri la intrebari practice despre metodologii si rezultate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related